Helluntaiseurakunta

Padasjoki ja Kuhmoinen

Helluntaiseurakuntien koulupalvelu

Helluntaiseurakuntien Koulupalvelu pyrkii vastaamaan lasten ja nuorten kasvatuksellisiin haasteisiin. Sen tavoitteena on tukea koulujen uskonnonopetusta ja oppilaiden hyvinvointia, ehkäistä syrjäytymistä ja edistää monikulttuurista asennoitumista lasten ja nuorten keskuudessa.

Koulupalvelu tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille nukketeattereita, konsertteja ja näyttelyitä, draamaesityksiä ja materiaalipalvelua. Lisäksi Koulupalvelu järjestää uskonto- ja valistustunteja sekä eri maissa tapahtuvan lähetystyön esittelytunteja. Palvelu on kouluille maksuton.

Helluntaiseurakunnilla on koulutyön tekemisestä lähes 40 vuoden kokemus. Koulupalvelusta vastaavat alueelliset, asiantuntevat ja ajan hermolla olevat koulutyöntekijät tai yhdyshenkilöt.

Päijät-Hämeen helluntaiseurakuntien koulutyö

Helluntaiseurakuntien koulutyön tavoitteena on tukea koulujen opetussuunnitelman mukaista kasvatustyötä ja oppilaiden hyvinvointia, ehkäistä syrjäytymistä ja edistää monikulttuurista asennoitumista. Päijät-Hämeen helluntaiseurakuntien koulupalvelu tarjoaa kouluille aamunavauksia, kouluvierailuja ja teemapäiviä, jotka tukevat opetussuunnitelmaa. Päijät-Hämeen Helluntaiseurakuntien koulutyöntekijänä toimii Teemu Kaski.

Teemu Kaski
Päijät-Häme
Koulupastori